Sunati-ne: 0251.411.352
Mobil: 0745.071.498
Str. Fratii Buzesti, Nr. 25, Craiova
Sala 200 persoane - Green House Craiova

Localizat aproape de centrul orasului Craiova, Hotelul Green House, va pune la dispozitie trei sali destinate evenimentelor: o sala cu o capacitate maxima de 200 persoane, o sala cu o capacitate maxima de 200 persoane si o sala cu o capacitate de 70 persoane.
Unul dintre cele mai importante si asteptate momente din viata dvs prinde contur. Planificarea si organizarea unei nunti nu este usoara, insa experienta si creativitatea noastre, imbinate cu dorintele dvs vor crea un eveniment unic si memorabil. Vom gazdui cu succes petrecerea dumneavoastra de nunta sau celebrarea altor evenimente fastuoase, transformandu-le in clipe de neuitat.
Spatiul generos al saloanelor asigura o ambianta incantatoare pentru desfasurarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Fie ca este vorba de o petrecere de nunta, de botez, aniversari sau alte ocazii remarcabile in viata, baluri sau serate, personalul nostru se va ocupa de fiecare detaliu.

Va putem sprijini cu referinte si recomandari atat pentru restaurant cat si pentru aranjamente florale, formatii de muzica si comandarea bauturilor la pretul furnizorului in cazul in care doriti.
Apasati aici pentru a vedea variantele de meniuri pentru nunta.